Mindre lyckad kväll

Det har känts så bra. Jag trodde jag började få kontroll över mitt hetsätande. Men icke. Igår kväll kändes allt fel, så hopplöst. Känslan av värdelöshet kom krypandes längs ryggraden. Och då var det kört. Maten försvann snabbare än jag hann blinka. Desto svårare var det att få upp den. En dålig dag. Ingen träning och för mycket mat. Fan. Jag som trodde jag var på gång. (Men jag lovar, jag ska ta nya tag!) 


Kommentarer
Postat av: Wilma

Hej,

Hur går det? Lyckats komma på rätt väg igen? Jag vet att det ibland kan kännas helt hopplöst, men var då stark och kämpa på ändå! Jag trodde precis som du att jag var på G. Trodde nog till och med att jag skulle klara av att bli helt frisk och aldrig mer spy den här gången. Men det gjorde jag inte... Senaste dygnet har jag hetsat och spytt 2 gånger. Så besviken jag är på mig själv nu! Men vi får lära oss av våra misstag och ta nya tag nu! Kram på dig! Hoppas du får en riktigt fin påsk!

2010-04-01 @ 18:07:39
URL: http://friskochfri.blogg.se/
Postat av: Shoot Me Already

Svar: Hej. Nej, det har inte hänt något. Jag kände bara att det blev för jobbigt att sköta bloggen ett tag. Tack för att du bryr dig <3 Hur mår du?

2010-05-19 @ 14:30:24
URL: http://shootmealready.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0